Nie bardzo rozumiem po co Ci ta kombinacja. Masz CD-ROM i CD-RW. Jesteś w tej chwili na jednym z Windowsów, więc po co chcesz wkładać sformatowaną płytkę do CD-ROMu jak masz CD-RW
Niczym nie mogę tego wytłumaczyć, chyba że masz taki kaprys.
Natomiast jeżeli chcesz odczytywać na innym OS-ie tylko na CD-ROMie na którym nie masz zainstalowanego programu do nagrywania (Nero) InCD (bo np. pieprzy ci stery lub nie chce dobrze wypalać na W2K) to powinien wystarczyć InCDUDFReader.exe z CDRinfo.pl (jakieś 600KB) - poszukaj.
Chyba, że kombinujesz jakoś inaczej, a o gryzieniu się UDFReadera z InCD nie słyszałem, bo... nigdzie takiej kombinacji nie widziałem. A może ty dostawiasz nagrę czasami??
Spróbuj wtedy zawsze ręcznie uruchamiać (i zamykać doraźnie na czas używania UDFReadera) InCD - wyłącz dla niego autostart, zainstaluj InCDUDFReader pamiętając by wyłączyć wszystkie aplikacje oprócz systray'a i explorera (a w szczególności InCD).
Możesz jeszcze zamienić kolejność instalki najpierw UDFReade, później InCD.
Inna możliwość - po zainstalowaniu nadpisz InCD najnowszą wersją, chyba 3243up.
Ostatecznie zmień dla UDFReadera katalog instalki np. InCD-2.
Nie wiem co jeszcze, bo o nowszym ASPI (Nero) dla W2K chyba pamiętałeś, choć nie wiem co to ma za znaczenie dla UDFReadera.
Powodzenia.
Daj krótkie info, czy coś ci wypaliło, bo mam bardzo podobny układ - choć na razie bez problemów ;-)