Dyskusja: NOSNIKI DVD-R/+R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.07.2004, 17:02   #1058
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Goodman
Oki doki na razie wszystko działa wypaliłem na próbę jedną płytkę i wszystko chodzi i scan powierzchni nie wykazał błędów ale chciałem zamieścić jakies obrazek z testów kprobe tylko ze pierwszy raz go włączyłem i nie mam pojęcia co mam ustawić żeby zrobić jakiś teścik i przesłać na forum. Coś tam zapuściłem ten pierwszy test co są 2 tabele PI i PIF ale po dojechaniu do 100 % wyskoczyło coś na dole że servo error i nic nie chciał zrobić - wersja kprobe 2.2.2. - rzućcie jakieś instrukcje co to za błąd i jak zrobić jakiś sensowny test.

Pozdrawiam
Goodman
Servo error - nie wiem sam, ale na pewno nic dobrego

U mnie jak było coś takiego to płytki szły na podstawki

Po prostu w przypadku DVD nie mogę sobie pozwolić na jakiekolwiek błędy - zwłaszcza przy tak dużych ilościach danych, jakie można na płytę zapisać.

Goodaman!

Z tego co piszesz to dobrze ten test robisz

Później trzeba to zapisać - ja robię to w *.png

Następnie przy pisaniu posta na dole masz przycisk'Zarządzanie załącznikami" - klikasz - pokazujesz ścieżkę dostępu do przedmiotowego obrazka i już!

Wysyłasz posta

Jeżeli coś będzie nie tak - dostaniesz komunikat - jakie pliki możesz załączać, jakiej wielkości i rozmiarze. Standardowy obrazek z kProbe trzeba zmniejszyć - ja robię to w PaintShopPro
VIZZARD jest offline