Cytat:
|
Napisany przez Goodman
Oki doki na razie wszystko działa wypaliłem na próbę jedną płytkę i wszystko chodzi i scan powierzchni nie wykazał błędów ale chciałem zamieścić jakies obrazek z testów kprobe tylko ze pierwszy raz go włączyłem i nie mam pojęcia co mam ustawić żeby zrobić jakiś teścik i przesłać na forum. Coś tam zapuściłem ten pierwszy test co są 2 tabele PI i PIF ale po dojechaniu do 100 % wyskoczyło coś na dole że servo error i nic nie chciał zrobić - wersja kprobe 2.2.2. - rzućcie jakieś instrukcje co to za błąd i jak zrobić jakiś sensowny test.
Pozdrawiam
Goodman
|
Servo error - nie wiem sam, ale na pewno nic dobrego
U mnie jak było coś takiego to płytki szły na podstawki
Po prostu w przypadku DVD nie mogę sobie pozwolić na jakiekolwiek błędy - zwłaszcza przy tak dużych ilościach danych, jakie można na płytę zapisać.
Goodaman!
Z tego co piszesz to dobrze ten test robisz
Później trzeba to zapisać - ja robię to w *.png
Następnie przy pisaniu posta na dole masz przycisk'Zarządzanie załącznikami" - klikasz - pokazujesz ścieżkę dostępu do przedmiotowego obrazka i już!
Wysyłasz posta
Jeżeli coś będzie nie tak - dostaniesz komunikat - jakie pliki możesz załączać, jakiej wielkości i rozmiarze. Standardowy obrazek z kProbe trzeba zmniejszyć - ja robię to w PaintShopPro