Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.07.2004, 12:43   #879
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez barte_k
VIZZARD daj mu spokój niech się wypowie. Wkońcu od czego jest forum. Ale niech gada na temat slawku jak bedziesz gadał na temat to możesz zostać jak nie to
Myślę, że nie mamy takiej władzy, żeby gościa

Nie wiem, ale gość się spalił na początku u mnie i raczej tak zostanie.

Zobaczcie, czy gdzieś tacy mądrale byli w ogóle na forum, nie mówiąc już co się stało z tym topikiem

Gadki typu ble ble ble, a w Enterze to pisali i Chipie też - działają na mnie jak płachta na byka

Moje zdanie jest takie, że nic tak nie weryfikuje prawdy jak życie - na forum spotyka się wielu userów i oni weryfikują to o czym się gdzieś tam czyta
Bo nie jest to zdanie fachowców czy pseudofachowców z jakiejś gazety - tylko czarne na białym widać jak w przeróżnych warunkach, konfiguracjach, systemach, itp., itd., zachowuje się sprzęt.

Uważam, że nie jest się w stanie określić właściwego doboru komputera i systemu do nagrywarki, nagrywania, czy czegokolwiek.
Wszystko jest tak względne i nieprzewidywalne, że daję głowę , że jeżeli postawimy obok siebie dwa komputery złożone z takich samych komponentów - to i tak - w tym przypadku biorąc pod uwagę tylko nagrywanie - nie uzyska się takich samych wyników.
Być może będą one zbliżone, ale nie chce mi się już pisać dlaczego to wszystko jest tak względne

Tu każdy z nas dysponuje tak przeróżnym sprzętem złożonym z tak różnych komponentów, sterowników, systemów, programów, że pokuszę się o takie stwierdzenie - że każdy komputer jest jedyny i niepowtarzalny!

W związku z tym rozważania o dupie Maryni nie mają tu sensu, a jeżeli to kogoś rajcuje - to niech założy oddzielny temat, np. "Najbardziej za***isty konfig i dopasowanie sterów do nagrywania na Liteonie" albo "Najlepszy komputer do nagrywania płyt" albo "Ja i mój komputer - najlepszy tandem na świecie" i tam uskutecznie swoje przemyślenia.

Ale nie w tym temacie!
VIZZARD jest offline   Odpowiedz cytując ten post