Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.07.2004, 13:12   #881
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
Myślę, że nie mamy takiej władzy, żeby gościa

Nie wiem, ale gość się spalił na początku u mnie i raczej tak zostanie.

Zobaczcie, czy gdzieś tacy mądrale byli w ogóle na forum, nie mówiąc już co się stało z tym topikiem

Gadki typu ble ble ble, a w Enterze to pisali i Chipie też - działają na mnie jak płachta na byka

Moje zdanie jest takie, że nic tak nie weryfikuje prawdy jak życie - na forum spotyka się wielu userów i oni weryfikują to o czym się gdzieś tam czyta
Bo nie jest to zdanie fachowców czy pseudofachowców z jakiejś gazety - tylko czarne na białym widać jak w przeróżnych warunkach, konfiguracjach, systemach, itp., itd., zachowuje się sprzęt.

Uważam, że nie jest się w stanie określić właściwego doboru komputera i systemu do nagrywarki, nagrywania, czy czegokolwiek.
Wszystko jest tak względne i nieprzewidywalne, że daję głowę , że jeżeli postawimy obok siebie dwa komputery złożone z takich samych komponentów - to i tak - w tym przypadku biorąc pod uwagę tylko nagrywanie - nie uzyska się takich samych wyników.
Być może będą one zbliżone, ale nie chce mi się już pisać dlaczego to wszystko jest tak względne

Tu każdy z nas dysponuje tak przeróżnym sprzętem złożonym z tak różnych komponentów, sterowników, systemów, programów, że pokuszę się o takie stwierdzenie - że każdy komputer jest jedyny i niepowtarzalny!

W związku z tym rozważania o dupie Maryni nie mają tu sensu, a jeżeli to kogoś rajcuje - to niech założy oddzielny temat, np. "Najbardziej za***isty konfig i dopasowanie sterów do nagrywania na Liteonie" albo "Najlepszy komputer do nagrywania płyt" albo "Ja i mój komputer - najlepszy tandem na świecie" i tam uskutecznie swoje przemyślenia.

Ale nie w tym temacie!

o widze ze kolega sie zdenerwowal bo napisal tekst ktory popieram 100%
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post