Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.03.2002, 18:38   #9
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
cz (31-03-2002 18:30):
nie nie ;D
i widzisz? znowu zle zrozumiales
jesli żaden Clone mu tego nie czytal, tzn ze nawet ten pierwszy ktorego zainstalowal tez (w koncu zalicza sie chyba do wszystkich jaki mogly byc wyprobowane, taaak?)
no wiec, jesli zaden, to nawet ten pierwszy, sorry, ze musze cie logiki uczyc

chociaz tego nie wiemy dokladnie, tak samo nie wiemy tego czy masz racje wyskakujac na mnie ;D (a pewnie nie...)
Normalnie nie chce mi sie odpisywac tylko sie pociac.
Daj sobie wytlumaczyc. Koles zainstalowal na xp wersje ktora nie jest kompatybilna z xp i ta wersja mimo tego, ze zostala odinstalowana zostawila wpisy w rejestrze i teraz mimo tego, ze zarzuci nowsza ma problemy, bo te stare wpisy przeszkadzaja. Jak odinstaluje wszystko( wyczysci rejestr itp.) to zarzuci 3.3.4.1 i bedzie najprawdopodobnie dobrze.Zreszta ten problem pojawial sie juz kilkakrotnie na forum, a ty z racji tego , ze jestes nowy pewnie nie wiesz o tym.
Normalnie nawet nie odpowiedzial bym na ten post z racji tego, ze powtarzal sie juz kilkakrotnie, ale , ze napisales tak ciekawie to postanowilem odpowiedziec.
Jest jeszcze mozliwosc, ze koles ma nagrywarke na scsi wtedy moze mu nie dzialac bo clone chyba nie dziala z takimi nagrywarkami(ale tego to juz nie jestem pewien).

P.S. Z logika to mi nie wyjezdzaj-za mlody jestes.
Weron jest offline