@
smolik: wiedziałem że można na Was liczyć

aż sie wzruszyłem czytając to

jeśli demonstracja będzie potrzebna to dam znać na Forum

tylko ile osób jest z Trójmiasta, niechciałbym fatygować ludzi z całej Polski na tylko jedna demonstrację
Cytat:
|
Napisany przez pawelblu
Ale po politologii to sie predzej jakims analitykiem zostaje niz politykiem. W naszym sejmie wiekszosc osob z wyzszym wyksztalceniem ma wyksztalcenie prawnicze. Politologow jest moze kilku ...
|
Wiem, wiem, to co napisałem o prezydencie to był/jest taki żart który krążył po klasie i rodzinie

Ja raczej do polityki się nie pcham, ale być obserwatorem życia politycznego to byłoby coś co by mnie interesowało.
@
woitas: po którymś tam roku (chyba 3) wybiera się specjalność, zakładając że się uda to zastanawiałbym się nad UE albo stosunkami międzynarodowymi, no ewentualnie specjalność samorządowa, ale to jest ostatnie na liście.
Zero mięsa, to oczywiste, ale czy można narzekać na np. niewsypanie? Bo żeby dojechać na egzamin musiałem wstać ok.5 rano, bo 6 miałem jedyny pociąg którym zdążyłbym na egzamin.
EDIT: jeszcze jedno, w pierwszym poście jako załącznik dałem wzór podania, po przeróbkach można by go chyba zastosować?