Dyskusja: Lg 8080B Bios
Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.04.2002, 01:30   #15
cz
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 03.03.2002
cz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
dragal (01-04-2002 01:14):
a jeszcze cz jak sie tak do mnie przypierdalasz to wiedz, ze LiteOn to beznadziejna firma, jedyne co sie im udalo to ostatnio 2 nagrywarki ( choc nie do konca) ich cd-romy pozostawiaja wiele do zyczenia, a raczej do wyrzucenia.
A jak chcesz kogos pow****iac to idz sobie na czata erotycznego lub zrob sobie dobrze a nie obrazaj innych LAMERZE.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
roft !!!!!! padne..

dragal... teraz to zes sie popisal

to prawda. Lg jest duzo, nie taki drogi sprzet, nawet niezly, tzn dziala ;D
ale nie mow ze Plextor gorszy, albo 2 ostatnie cd-rw LiteOn'y

no tak... najwiecej osob jezdzi maluchami ;D ;D ;D

lamerze?
ty nie wiesz z kim rozmawiasz. moze rzecyzwiscie z nagrywanie plyt dopiero zaczynam, ale zapewniam Cie, drogi Drągalu (bo chyba tak to ma byc, sorry, jesli sie myle, jestem lamerem) ze potrafie o wiele wiele wiecej od Ciebie (oczywiscie chodzi mi o wszechstronnosc watku obslugi komputera)
a to, ze radze ludziom aby kupowali najlepszy sprzet (wcale nie twierdzac, ze Twoje LG jest takie do dupy) nie jest w zaden sposob obrazliwe dla Ciebie, a raczej Pana, bo przeciez taki ***** powinien wlasnie w ten sposob zwracac sie do takiego mastahy jak ty, czlowieku, wiesz wszystko (jak granice percepcji moga zaskoczyc ! ), a jak rzeczywiscie cos poznasz, to wydaje ci sie, ze pojales juz wszystko...
niech twoje zachowanie osadza inni

spadaj, trollu...
cz jest offline