Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.07.2004, 13:46   #15
RafeQ
Bywalec

Data rejestracji: 15.10.2003
RafeQ w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
W ogóle jest wiocha, film po połączeniu ma 45 chapterów z tym że do 40 chapcia winddvd i inne mi odtwarzaja a dalej nie chce isc. Robs mowil ze to nie wplynie nic na kodowanie, no ale chciałem sobie sprobowac podzielic DVDShrinkiem na dwie plyty wiec zaczalem wczytywac kompilache no i w pewnym momoencie dvdshrink sie zatrzymal z bledem ktory podalem nizej. Wzielem wkurzony odpaliłem ifoedita robienie ciagle get vts sectors nic nie daje, tak sobie obejrzalem i mi sie nie wydaje to w porzadku, tak jak robs w swojej instrukcji pisał tak zrobiłem a mianowicie przy operacji łaczenia dałem kolejne ID w moim przypadku dla tych vobow z plyty drugiej bylo to VOB ID nr 3. A widac (ponizej) ze tabela podaje takze wyzsze niz 3 VOB-ID (a przeciez wyzszych nie ma ) Jakie porady? Czym to naprawić? Ponizej screnny:

PS: Sorry sprawdzilem ID nastepnych vobow jednak VOB-ID jest tak jak ma byc czyli 3,4,5,6. Musialem to wczesniej przeoczyc, no ale to dalej nie zmienia stanu rzeczy czyli dalej jest kicha
Dołączone obrazki
-fail.jpg 
Dołączone obrazki
File Type: png fail2.png (36.9 KB, 254 oglądane)
File Type: png fail1.png (37.7 KB, 325 oglądane)

Ostatnio zmieniany przez RafeQ : 16.07.2004 o godz. 13:50
RafeQ jest offline   Odpowiedz cytując ten post