Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.07.2004, 20:59   #20
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez woitas
faktycznie, pod operą otwiera się koszmarnie - skacze i ładuje się zawsze dokładnie po 18 sekundach.
No u mnie jest dokładnie to samo, cuda się dzieją... Teraz jeszcze jak otworzę na raz kilka okien w tle, to połowa z nich (ba, żeby połowa, jakieś 90%..) w ogóle się nie otwiera i trzeba kilka razy odswieżać...

Mam więc pytanie - czy rzeczywiście forum ma teraz jakieś problemy z Operą, a jeśli tak, to czy dotyczy to wszystkich wersji (kilka dni temu, przed formatem miałem wersję 7.21 i tam wszystko było w porządku) i czy w związku z tym będzie w najbliższym czasie coś robione? Bo jeśli nie, to będę musiał we własnym zakresie coś pobróbować (inna wersja, przeglądarki, powrót do IE...), bo tak, jak jest teraz, zostać nie może...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post