Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.07.2004, 21:51   #10
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
epol, bo sie jeszcze okaze ze to Ty byles tym inteligentem, ktory wgrywal mi ciagle ten sam soft zawierajacy oczywiscie ciagle bledy pracujesz w RR Servis? mam nadzieje ze nie - to wlasnie oni serwisuja Siemensy wysylane z Poznania
a co do tego ze po wgraniu najnowszego softu jest "ok", proponuje zajrzec na telefonia.wp.pl - nie tylko ja mam "pochlebna opinie" o firmie wypuszajacej takiego bubla
ja juz swojego sprzedalem - mam dosc jego dziwactw - np absolutnym standardem jest slyszenie przez osobe dzwoniaca na moj tel info o niedostepnosci abonenta, podczas gdy moj fon pokazuje ze jest poprawnie zalogowany, szkoda ze testy w serwisie omijaja ten drobny szczegol, na wydrukach jest wsio pieknie
coz, firma sie popisala, plus jeszcze lepiej, nie mam zamiaru dopuscic zeby takie gnoj destalu choc jeszcze grosza z mojej kieszeni... co automagicznie oznacza tez moja rodzine... paru klientow mniej - oplaca sie tak traktowac klienta (dobrego i dotychczas wiernego - 6 lat w plusie, 3 siemens w rodzinie, dwa z nich z najwyzszej polki swego czasu czyli S i SL)
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post