Cytat:
|
Napisany przez _Neoo_
A oni nie wysyłają maili z ponagleniem jak się nie płaci? Ja jakoś nigdy nie zwracałem uwagi na to ile im jestem winien, aż pewnego dnia przyszła wiadomość, że mam zapłacić. No to zapłaciłem, było to chyba 15 zł, albo coś koło tego, więc się wykosztowałem 
|
Po jakimś czasie wysyłają. Pamiętam jak komputer sprzedawałem. Transakcja się przedłużała, a ja cały czas nie miałem 100% pewności, że zakończy się sukcesem (cholera, zapakowałem facetowi komputer tak, żeby nic go nie ruszyło, przed wysyłką jeszcze wszystko sprawdziłem, a tu się okazało, że w trakcie transportu (nie pytajcie dlaczego) bateria na płycie głównej siadła. Niby żaden problem, ale dla kupującego pewną niedogodnością to było, poza tym nie był pewien, czy to rzeczywiście to i miał wątpliwości, czy komputer jest sprawny. Na szczęście wymienił i wszystko było w porządku), więc nie wpłacałem pieniędzy. Dostałem wtedy maila z ponagleniem z Allegro. Ale odpisałem, wyjaśniłem sprawę, to za chwilę dostałem odpowiedź, że przepraszają za ponaglenie i że wszystko jest w porządku. Wtedy naprawdę miło traktowali "klientów"

Nie wiem, jak jest teraz, ale mam nadzieję, że niewiele się na gorsze zmieniło.