Cytat:
|
Napisany przez pawelblu
Nie no - organizacja freaksowa tutaj jest bez sensu kompletnie.
Ja caly czas proponuje dzialy:
kompresja - tam by byly te wszystkie rzeczy o kompresji o ktorych nie mam bladego pojecia
nagrywanie DVD - tam by bylo wszystko zwiazane ze sprawa zapisu materialu na DVD.
Przestrzegam przed rozdrabnianiem kwesti nagrywania DVD na software i hardware lub jeszcze inne bardziej egzotyczne podzialy - to jest bardzo niedobre wedlug mnie. Jak ktos bedzie mial problem o ktorym zupelnie nie ma pojecia to bedzie pisal na chybil trafil a to dopiero bedzie burdel.
|
IMHO wszystko super ale oddzielny dzial na sprzet powinien byc,juz tlumacze dlaczego.
Gdy bedzie tylko dzial nagrywanie dvd powstana przyklejone watki ,ktore docelowo beda mialy na celu zgromadzeniu wszystkich informacji na temat danej nagrywareczki, i wszystko byloby ladnie ,pieknie do czasu az taki post sie nie rozrosnie.Wtedy automatycznie znajdzie sie multum pajacow ,ktorym sie nie bedzie chcialo czytac calego watku bo przeciez prosciej jest zalozyc nowy.Sytuacja identyczna panuje teraz,gdzie ciagle padaja glupie pytanie na ktore bardzo latwo znalesc odpowiedz i zagadnienia typu co to booktype i kprobe.Takimi postami powinni sie zajmowac moderzy...szybki link do odpowiedniego watku i CLOSE TOPIC,bo chyba tak jest troche lepiej niz powtarzajace sie odpowiedzi bardziej zaawansowanych userow w stylu "ty *****u,bylo,szukaj"
Jak sie nikomu nie chce sprzatac to dajcie mi tego moda to bede sprzatal