Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.07.2004, 23:13   #11
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez siwy_mw
Fajna karta ale na takie cudo nie mam kasy.
@andrzejj9 ja kupilem u tego samego sprzedawcy GF3 TI 200 ciekawe kto pierwszy dostanie paczke ?
zalezalo mi na sredniej wydajnosci (mam Rive 8Mb ) i przedewszystkim na ciszy teraz szukam tylko jakiegos dobrego zasilacza .
Pozdrawiam
siwy_mw
Też fajna karta

Pewnie Ty dostaniesz pierwszy, bo ja dopiero dzisiaj do domu wróciłem i jutro wpłacę pieniądze (a właśnie, wpłacasz tak bez niczego? W sumie super sprzedawca, chyba nie ma się czego bać?). Chciałbym ją kurcze do czwartku dostać (co jest raczej niemożliwe) bo w piątek wyjeżdżam na 10 dni i już przez dłuższy czas (potem wracam dosłownie na kilka godzin do domu i wyjeżdzam znowu, tym razem przynajmniej na dwa tygodnie, a niewykluczone, że na dwa miesiące) nie będę miał możliwości jej przetestowania, ale zobaczymy. Może jakimś cudem dojdzie

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post