Cytat:
|
Napisany przez -Kowalik-
(...)
|
A ile ty qrwa masz lat żeby mówić mi czym mam się zająć?
Rozumy wszystkie pozdjadałeś? Z tego co wiem masz nieco ponad dwadzieścia... miło mi ja również tyle mam.
A, że marudzisz to każde dziecko Ci powie.
Jasne, że możesz pisać co się podoba co nie - po to jest forum, ale samo narzekanie, a nic nie wnoszenie to typowy obraz "smutnej postaci polaka" - nie pokazuj, że taki jesteś.
Nie chodzi mi o jakieś przkomarzanie się, że ja Ci pokaże to czy tamto. Stary poza forum są inne problemy, a na forum zazwyczaj (zazwyczaj

) jest tak, że siedzą ludzie, którzy muszą się wyżyć na innych bo w życie realne im na to jakoś nie pozwala
Nikomu jeszcze nie dowaliłem i nie mam zamiaru - jeśli ktoś przegnie... dowalimy

w końcu sprawuje tutaj jakąś funkcje.
I jeszcze jedno...
Gówno o mnie wiesz żebyś wypisywał teksty żebym zajął się normalnymi sprawami a skończył zajmować pierdołami.
Jaką pierdołą się zająłem? Słucham! Jeśli tym, że zwróciłem uwage, że nic nie piszesz ciekawego od narzekania to sory. Pierdołami może się zajmować ktoś (nie obrażając Loczka) kto zakłada takie tematy jak ten.
Wziąłem się do pracy i to nie jest moją pierwsza praca (nie leże do góry brzuchem na wychowaniu bogatych rodziców, życie pokazało mi inną stronę) - pracuje 6 dni w tygodniu, oprócz tego skończyłem niedawno szkołe policealną a teraz ruszam na studia mam także z pewnego tytułu obowiązki w domu którymi się muszę zajmować. I teraz ty mi nie będziesz mówił co mam robić i to ja sobie tego nie życze.
A to, że mam na to czas to się bardzo ciesze i nigdy nie doprowadze do tego aby praca czy inne zajęcie zajmowały cały czas. Nie dzięki, ale "wyścig szczurów" to nie dla mnie.
A forum to dla mnie nie pierdoła tylko hobby.
Powodzenia jeśli należysz do takich ludzi na którym wszystko brak czasu, a hobby traktują jako pierdołe.
Na prawde zależy Ci na takim przysłowiowym wyzywaniu się?
Skończmy zajmować się pierdołami