Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.07.2004, 17:28   #18
-Kowalik-
Guru

Data rejestracji: 31.08.2003
-Kowalik- niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Loczek
Kuzwa Kowalik ale z ciebie "stary user" !!! Kim ty jestes ze masz prawo gadac takie rzeczy. Ilosc postow wcale nie oznacza madrosci. To jest offtopic i mozna tu pisac o wszystkim. Jesli sie nie podoba to nie wpisuj sie i nie zawracaj nikomu glowy swoim gadaniem.

PS. zarejestrowales sie 6 miesiecy po mnie. Wiec nie badz taki cwany koles. ******lo was w tym białym.

Nie wpierdzielaj się bo Ci nabluzgam. Co do daty mojej rejestarcji to nie bądź taki pewien, to jest moje drugie konto. Jak dobrze poszukasz to może znajdziesz moją datę rejetracji, a z resztą po co ja Ci się tłumacze....

Cytat:
Napisany przez Ciapek
...qrwa... ...Gówno o mnie wiesz...
I Ty jesteś moderatorem ? Człowieku, Ty nawet nie potrafisz się spokojnie wypowiedzieć, nie potrafisz opanować złości i Ty chcesz świecić przykładem ? Ohohoho... z mojego forum byś poleciał z tej funckji szybciej niż na nią się dostałeś!

Cytat:
Napisany przez Ciapek
...pracuje 6 dni w tygodniu...
A ja pracuję po 7 dni tygodniu po 10 - 12 godzin, od 1 1/5 roku nie miałem nawet JEDNEGO dnia wolnego, ale nie uważam tego za jakieś Bóg wie co. Bo z Twojego postu tak wynika, że jak pracujesz 6 dni w tyg. to jesteś COOL.

Ostatnio zmieniany przez -Kowalik- : 20.07.2004 o godz. 17:33
-Kowalik- jest offline