Cytat:
|
Napisany przez Loczek
Kuzwa Kowalik ale z ciebie "stary user" !!! Kim ty jestes ze masz prawo gadac takie rzeczy. Ilosc postow wcale nie oznacza madrosci. To jest offtopic i mozna tu pisac o wszystkim. Jesli sie nie podoba to nie wpisuj sie i nie zawracaj nikomu glowy swoim gadaniem.
PS. zarejestrowales sie 6 miesiecy po mnie. Wiec nie badz taki cwany koles. ******lo was w tym białym.
|
Nie wpierdzielaj się bo Ci nabluzgam. Co do daty mojej rejestarcji to nie bądź taki pewien, to jest moje drugie konto. Jak dobrze poszukasz to może znajdziesz moją datę rejetracji, a z resztą po co ja Ci się tłumacze....
Cytat:
|
Napisany przez Ciapek
...qrwa... ...Gówno o mnie wiesz...
|
I Ty jesteś moderatorem ? Człowieku, Ty nawet nie potrafisz się spokojnie wypowiedzieć, nie potrafisz opanować złości i Ty chcesz świecić przykładem ? Ohohoho... z mojego forum byś poleciał z tej funckji szybciej niż na nią się dostałeś!
Cytat:
|
Napisany przez Ciapek
...pracuje 6 dni w tygodniu...
|
A ja pracuję po 7 dni tygodniu po 10 - 12 godzin, od 1 1/5 roku nie miałem nawet JEDNEGO dnia wolnego, ale nie uważam tego za jakieś Bóg wie co. Bo z Twojego postu tak wynika, że jak pracujesz 6 dni w tyg. to jesteś COOL.