Cytat:
|
Napisany przez Duch
Kurcze przerażają mnie twoje problemy bo właśnie się przemierzam do kupna LITEON COMBO SOHC-5232K a mam zamiar wypalać na nim przeważnie CD-RW
Więc taka sytuacja z tym napędem mnie przeraża (jestem ciekaw jak se z tym poradzisz)
|
trafiłem akurat pechowo na taki felerny model, zresztą jest już w serwisie od wczoraj, za 2 tygodnie odbiór
mimo tego co mnie spotkało bardzo polecam tego sohc-5232k, wręcz rewelacyjnie wypala płytki CD-R a te CD-RW co mi chodziły też były pięknie nagrane, testowałem nawet Verbatimke CD-RW 32x i wszystko pięknie.
wg. mnie wybór tego modelu to doskonała alternatywa dla kogoś, kto chce mieć jakość za rozsądną cene. idealnie nadaje się na "przeczekanie" aż spadną ceny nagrywarek DVD, by wtedy za jakiś czas dorzucić do niego nagrywareczke DVD, a tymczasem posiadać CD-ROM/CD-RW/DVD-ROM w jednym.
na pytanie czy kupić musisz sobie odpowiedzieć sam, na napęd jest 2 letnia gwarancja.
dorzucam jeszcze recenzję, która znalazłem na necie, po przeczytaniu napewno bedziesz już wiedział na co przeznaczyć te około 200 zł

oto link do recenzji:
http://www.cdrinfo.com/Sections/Arti...+combo&index=0