Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.07.2004, 17:59   #21
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Kowalik-
Nie wpierdzielaj się bo Ci nabluzgam(...)
bez komentarza.
Co się smucisz...ze wsi jesteś na wieś wrócisz. Gratulacje polszczyzny, a Twojemu forum admina.
Cytat:
Napisany przez -Kowalik-
I Ty jesteś moderatorem ? Człowieku, Ty nawet nie potrafisz się spokojnie wypowiedzieć, nie potrafisz opanować złości i Ty chcesz świecić przykładem ? Ohohoho... z mojego forum byś poleciał z tej funckji szybciej niż na nią się dostałeś!
Dobrze to rozegrałeś uciekając się do analizy tekstu w jaki sposób go napisałem a nie "CO" napisałem.
Przyznam, że gdy wszedłem na forum i zobaczyłem ten post wkurzyłem się i zacząłem rzucać myślami odpowiadającymi na prawie każde zdanie i stąd mogło to tak wyglądać.
Zapamiętak także to, że z tekstu pisanego nie wywnioskujesz kto w jakim jest nastroju i jak nerwowo do czegoś podchodzi.
Świecić przykładem to może ksiądz w kościele dla parafian. Ja nie świece, ja jestem a jeśli odpierania ataków kogoś na kogo na prawde doszedłem do wniosku że szkoda czasu można uznać za świecenie przykładem to się z tego ciesze.
Zresztą sam zobaczysz jeśli kto kolwiek coś napisze na ten temat zdaje mi się, że zrozumie bardziej mnie niż Ciebie.

Nie popadając także w jakiś "narcyzm" dodam, że userzy zadowoleni z tego jaki jestem na forum i odbieram często miłe słowa od nich, głównie przy pozytywnych reputacjach.
A to na prawde miłe.
Cytat:
Napisany przez -Kowalik-
A ja pracuję po 7 dni tygodniu po 10 - 12 godzin, od 1 1/5 roku nie miałem nawet JEDNEGO dnia wolnego, ale nie uważam tego za jakieś Bóg wie co. Bo z Twojego postu tak wynika, że jak pracujesz 6 dni w tyg. to jesteś COOL.
informuje, że źle to wywnioskowałeś.
Niezła charuwa (czy jak to tam się pisze) ogólnie w Twoim życiu .
Uważaj żeby Ci to życie nie przemknęło, a któregoś dnia się obudzisz i zapytasz "gdzie ja byłem, co ja przeżyłem?"
Ale co tam przecież nie mi to wnioskować bo jestem gówniarzem i sam wybrałeś sobie taki los.

Myśle, że moge uznać temat za zamknięty choć nie zamkne go bo pewnie byś uważał, że uciekam się od dyskusji. Otóż nie, ale bądź człowiekiem i przestań mnie już prowokować i podejmować jakieś próby abym się skompromitował jako moderator przed userami.

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline