Cytat:
|
Napisany przez gallus_anonim
heh a co sądzicie: czy mój sprzęt wystarczy na tego Dooma III  Athlon2400+, MSI K7N2 Delta-ILSR, 512MBDDR, GeForce FX5200 256MB, Maxtor 6Y080P0 80GB
|
Mam prawie to samo i musi działać dobrze. Mam taka nadzieję.
Cytat:
|
Napisany przez mqy
Hmmm co bylo nie tak z Colinem 3 bo nie widzialem, gram teraz za to w Colina 4 i moim zdniem jest niesamowity, nie ma sie do czego przyczepic...
|
Grywalność do dupy, brak wyboru samochodów w Mistrzostwach i wiele innych. Czwórka spoko??
Cytat:
|
Napisany przez www.wp.pl/gry
Należy zakazać dystrybucji tej gry! Powinno się ją skreślić z wszelkich list, zebrać z półek i komisyjnie spalić, podeptać i utopić dla pewności!
A dlaczego? Cóż takiego zrobili id Software, że trzeba zniszczyć ich grę? Rozpropagowali Zło!
Gra promuje Szatana i jego sługi, a do tego ma na celu wystraszenie graczy i natchnienie ich lękiem przed potęgą Diabła! Ultrarealistyczna grafika jest tylko pretekstem do czczenia Satana w całej jego podłej i zaślinionej okazałości, a Carmack, Hollenshead i reszta sekty to skryci i tajni czciciele Zła w każdej postaci! I to jest święta prawda!
Oczywiście nie ja to wymyśliłem, choć niektórzy twierdzą, że mam wystarczająco nie po kolei w głowie. Owe ważkie i bez wątpienia prawdziwe argumenty pochodzą ze strony BanDOOM, stworzonej przez jakichś nawiedzonych chrześcijańskich bojowników.
|
Ciekawe czy u nas będzie podobnie hehe