|
no i co ja mam tu napisac? post jest taki ze rece opadaja, zachowanie dwoch mlodych bohaterow tez - niestety staja sie coraz szybciej zachowaniem standardowym
hero of the mighy click - szkoda ze taki hero ma 12 lat, nic nie umie, poucza madrzejszych i za nic ale to za nic nie przyzna sie do bledu
o nauce na bledach nie mowiac
drogie dzieci - wyjdzcie ze swojego krolestwa na swiat, dajcie sie zyciu w dupe skopac - nabierzecie pokory - pokory ktorej teraz nie macie - im szybciej - tym mniej was zaboli
a i nam bedzie lzej - bo nie bedziemy trafiac az tak czesto na takie objawy ...erii
nie wiem jakiej sie odpowiedzi spodziewales drogi autorze tego watku - w procentach? w latach nauki? kto ma oceniac czy ja znam te jezyki czy nie? czy decydowac ma to ze nimi zarabiam? tak, zarabiam umiejetnosciami z zakresu ktory wymieniles... ale czy ja je znam? nie sadze - liczac w tych twoich inteligentnych procentach to moze 10% SKLADNI php jest mi znane - reszta nie byla i pewnie nigdy nie bedzie mi potrzebna - z tych 10% da sie zlozyc praktycznie dowolna aplikacje trzeba tylko POMYSLEC! to takie trudne slowo, podobnie jak SAMOKRYTYKA - widze ze musze je przypomniec bo 100% znajomosci jscripta powinno cie postawic w szeregu co najmniej polbogow kodu zrodlowego - a jakos cie kurcze tam nie widze... no co jest?
dawno nie widzialem tak durnego posta - ale to chyba tylko dlatego ze nie czytam forumow dokladnie - jedyne ktore robie, ryzyukujac ze sie czegos naucze - to hydrogenaudio.org, na pozostalych mam spora szanse na lol stulecia na co drugim kroku
smutna refleksja na koniec tego bezsensownego posta - szkoda ze internet potanial, stal sie przez to masowy - a masowa jest: glupota, chamstwo, przecietnosc, lenistwo, otepialosc umyslowa i skolioza
powinno byc prawo jazdy na internet...