Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.07.2004, 13:39   #24
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez latet
Bo tam jest od cholery ścieżek dźwiękowych 5.1 (chyba jest ich aż 6) i jesli wywalił 5 z nich, to zyskał sporo miejsca. Poza tym ten film to 2x 2 plytki dwuwarstwowe - zapewne Kolega kompresował na 2 plytki.

latet
no dobra ale ja po przejechaniu dvdfabem wywaleniu 5.1 spanish i czesci napisow, czyli to co mi zostalo:
- 125minut filmu
- dzwiek 5.1 english
- napisy english, spanish, polish
i kompresja 25% a u Realoka przy 200minutach tylko 18% o to mi wlasnie biega