Dyskusja: Dnia 30.10.2004...
Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.07.2004, 16:56   #29
bakupl
Banned

Data rejestracji: 29.03.2004
bakupl w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:

Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
khem khem...

kacik zlamanych serc to nie tu...

memorando - ciesze sie ze jako jeden z nieliczych wielkich zostalem doceniiony przed smiercia (joke) - ale nie pisz prosze ze to dzieki mnie costam... nie dlatego ze jestem skromny - tylko dlatego ze ****** nic nie zrozumiales z tego co ci pisalem! i nie chce miec nic wspolnego z tymi idiotyzmami ktore wyprawiasz!

stary, szkoda byc samemu? to przestan byc placzliwym, zmiennym jak polityk egocentrykiem - tacy zawsze sa sami

'chce sie ozenic' - co to za pierd? tego sie nie kupuje w sklepie przy zachciance... jak zrozumiesz jak wielka glupote powiedziales to bedziesz gotowy do 'zwiazku' a nie malzenstwa...

samotny? to masz duzo czasu - to kurcze popracuj nad soba, bo bez tego to bedziesz samotny i tylko sie bedziesz dziwil czemu ludzie uciekaja na sam widok tego nicka - ja nie czytam twoich postow bo wiem ze bedzie tam burdel - 3 rozne stanowiska, burza nastrojow, wywlekane prywatne brudy o ktorych wcale nie chce czytac (bo wyobraz sobie ze nie jestes sam - i kazdy ma swoje problemy i szczerze ma w d.. problemy innych - zwlaszcza podawane w taki sposob i w takiej ilosci - brutalne - ale w ogole prawdziwe)

a tytul tego posta to jzu byl szczal z d.. - memorando ktory nie radzi sobie z soba - bierze sobie na glowe kogos innego... [kto sie na to zgodzil?] zagladam i co?
gorzej niz myslalem...

czlowieku - przejdz sie do lekarza - to nie jest przytyk - tylko serio - odwiedz lekarza - bo zatruwasz zycie nie tylko innym - ale przedewszystkim sobie

koniec tematu - a przy okazji prosze o nie wywlekanie spraw tego typu na forum - to jednak pomimo ze offtopic NIE JEST miejsce na kacick zlamanych serc
post pt. okres jest juz przegieciem - i tylko moja sesja jest powodem ze sie nie naczytaliscie moich opini nt wypowiedzi tam zamieszczonych

potem znowu by mnie szef ochrzanil ze obrazam userow - ale czasem kurcze trzeba...

milego - ew. odpowiedz radze przemyslec - bo przeczytam ja najwczesniej w sobote

sid mogłeś mi to na prw dać wywal posta następnym razem nienapoiszę rzadnego posta dopoki niebędę na 1000% pewny dzięki i proszę o usunięcie posta żegnam
rzadnego.... i pisałeś rze rzadnego posta nienapiszesh

Taka jedna dziewczyna mi powiedzała że zmieniam nagrywarki jak rękawiczki, ale Ona zmieniała chłopaków jak rękawiczki, ale co to ma do tego...

A tak wogóle to powodzenia życze!
bakupl jest offline   Odpowiedz cytując ten post