Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.07.2004, 09:44   #192
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Devilman
Poprosru odpowiedzcie Prosze !!!!
Ja chce DL bo musze nagrac jedna rzecz która waży 7gig,a do tego od kolegi z jego doswiadczenia wiem że liteONy są najlepsze za te ceny. A to jedyny z DL (LiteON)
Poprostu odpowiedzcie
Ale tak na marginesie możecie powiedziec jaka jest tak naprawde najlepsza oczywiście w cenie 425zł i nieżej.
kup 812 i przeflashuj ja na 832 i 100pln w kieszeni (czyli okolo 2xDVD+R/DL)
P.S. kombinuj kolego ja tam nie narzekam na litka 451@832 dziala i pieknie pali x8 (verbatimy x4)

Ostatnio zmieniany przez icemac : 22.07.2004 o godz. 09:47
icemac jest offline