Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.07.2004, 13:17   #195
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Devilman
Wypraszam sobie za 425zł w KOMPUTRONIKU w Poznaniu jest 832s z 24 miesięczna gwarancją i nie musze sie bać że mi źle wypali R9 bo jeśli bedzie bad sector to oddam ja (płytę) na gwarancji, a jeżeli nagrywarka bedzie sie źle spisywała to tez oddam na gwaraqncji co za problem ludzie za to gorzej jest jeżeli chodzi o przflashowanie 812@832s wiem że działa w tym momencie jak rzeczywista 832s, ale w tym momencie gwaracja pójdzie sie je..ać i nie bede mia takich mozliwości naprawialnych jak w przypadku 832s odrazu z mozliwościa nagrywania DL. A uzwanej nie chce kupic bo dwa dni temu na allegro kupiłem takową (812s) i była ****ana naszczęście miałem na nia miesięczna gwarancje i koles oddał mi siano.
I odpowiedzcie w końcu czy ruszy na 333MHz czy nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

po pierwsze da sie wrocic do biosu od 812 !!!
a po drugie to nikt nie kaze ci kupowac uzywanej !!!