Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.07.2004, 17:07   #8
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cutler - widze ze koniecznie chcesz sobie utrudnic zycie. Albo moja odpowiedz nie jest u ciebie wyswietlana na monitorze albo jej nie rozumiesz.....ale sorki prosciej juz sie nie da.
Teraz chcialo mi sie sprawdzic samemu w nero - i we wlasciwosciach sciezki jest to zakladka "filtry" (po polskiemu) i w niej masz nie equalizer tylko "korektor" (tez po polskiemu). No wiec zrob jak napisalem, pobaw sie tymi tam suwakami, i nie marudz, bo normalnie rece opadaja.

PS Jestem spokojny 8)