Dyskusja: Toca race driver 2
Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.07.2004, 22:59   #11
wolf
No Guts, No Glory

Data rejestracji: 06.07.2002
wolf zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kulfon
nie sądzisz że to co napisałeś jest bezsensu przeczytaj 10 razy posta zanim go opublikujesz bo mam wrażenie że nie umiesz tworzyc poprawnie zdań.
Pozatym w sieci niema jeszcze cracka do Toca 2 wierz mi gdyby tak było byłyby o tym informacje na pewnej stronie której tutaj nie bendę przytaczał bo to nie jest forum o warezie tylko o nagrywaniu.
I proszę nie rób początkującym uczestnikom wody z mózgu - żadna z grup ze "sceny" nie wypuściła jeszcze cukierka do Toca 2 więc wszelkie komentarze na ten temat to mity a ludzie którzy mówią coś o czym nie maja pojęcia to mitomanie.

Pozdrawiam
Zadardzo nie wiem o co co chodzi ale z poprawnym składaniem zdań ja nie mam problemów nie chodzi mi o No Cd Fix czy jest czy go nie ma ale o przegranie płyty z zabezpieczeniem dla ciebie to wyjasnie jeszcze raz zabezpieczenie nie jest łamane tylko "przenoszone" na płytę jest robiona kopia 1:1 czyli na kopii też jest zabezpieczenie
wolf jest offline