Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.07.2004, 22:32   #1194
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez slawekj
Czy płyta była nagrywana x4 czy x8? Zwróć uwagę na sumę błędów. Jest duża.
Panie slawekj!

Przestań pier....ć głupoty w stylu: "Suma błędów jest za duża" i "Ta płytka najlepiej się nie nagrała."

Chłopie!

Jeżeli te płytki nie najlepiej się nagrały - to co powiesz na temat tej z załącznika

Oby ci tylko skali nie zabrakło

Dla ułatwienia dodam, że w stacjonarce ani na moment się nie zająknie

Przez moje ręce przeszły trzy egzemplarze Litków 812S - każda z nich nagrywała lepiej lub gorzej - każda inaczej, więc jeżeli tobie się trafił dobry egzemplarz to się ciesz!

Jednak ażeby się za bardzo nie powtarzać - nagrywarka nagrywarce nierówna!

Sam widzisz, że ty masz jakieś problemy z VS0A, a inni nie. Przy nagrywaniu jest zupełnie podobnie

Więc nie mów, że błędy PI Average 0,81, a PIF Average 0,01 - to jest nie najlepiej

Jak dla mnie to za***isty wynik i bardzo chciałbym, ażeby wszystkie nośniki tak "cienko" mi się nagrywały

BTW to naprawdę musiała ci się trafić spoko sztuka patrząc po twoich wykresach kProbe SL i DL

Ale pamiętaj, że nie wszyscy mają takie super warunki nagrywania jak ty
Dołączone obrazki
File Type: png Kopia Mediastorex4-ROM832BVS04(x2)max4.PNG (47.7 KB, 290 oglądane)
VIZZARD jest offline   Odpowiedz cytując ten post