Cytat:
Napisany przez Ormianin
Naprawde? Wobec tego otworz sobie np. wp.pl, potem np. program telewizyjny, i kliknij na informacje o jakims filmie... wyskoczy ci informacja, tyle ze nic nie bedzie, niestety Mozilla, Opera nie jest taka cudowna, kupe rzeczy nie dziala, osobiscie mnie to irytuje, bowiem aby poprawnie cos odczytac, musze miec w pogotowiu zawze IE
na codzien mam MYIE2 i to mi wystarczy
|
Popieram powyższe słowa. Na rynku wiele przeglądarek, ale niestety każdej można wiele zarzucić, a najwięcej przeglądarce najbardziej popularnej. Nie ma się co czarować, strony pisze się głównie pod IE, z takiej racji, że znakomita część użytkowników kompa na ziemi umie tylko włączyć i kliknąć... Zabawę mają programiści www, osobiście wkurza mnie to, że szczególnie skrypty Java zachowują się czasem zupełnie inaczej w każdej przeglądarce, nie wspominając o błędach wyświetlania "czystej" strony lub też inny stronek wygląd. Jak jeszcze jakieś przeglądarki powstaną, to dopiero będzie problem. Zresztą już jest, wszyscy pamiętają nie kończące się problemy wyświetlania choćby tegoż forum...
Chcąc nie chcąc zostaję przy IE z nakładką Avant (blokuje pop-ups i spam).
"Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu"