Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.07.2004, 02:53   #41
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Monter
Luzik...
W projekcie należy pamiętać iż trzeba się trzymać proporcji zbliżonej do prostokąta, tzn. moja stara propozycja była: duuuuże (stare) logo, pod nim napis CDRinfo.pl (dopasowany długością do Loga, a pod spodem wiadomy napis, też czcionką dopasowaną by wszystko miało równą szerokość i postać prostokąta).
W ewentualnym zamówieniu można powalczyć o gratisowe dodanie napisiku na rękawie, no ale to zostawmy Bartezowi
Trupia czaszka w czerwonej chustce, trzymajaca w zębach płytę , pod spodem skrzyżowane taśmy od napędów PC . I napis "Burrrrn ! Albo napisy :

- "Heil and Burrrn !"
- "Żadnym nie zatrzymany zabezpieczeniem" (ale po łacinie, trzeba by przetłumaczyć).

Za noszenie takiej koszulki, mogłaby nas niestety zgarnąć policja .

A poważnie to żadna taka koszulka na mnie nie wlizie bo ja noszę XXXL a największe jakie się robi dla takich potrzeb to XL, XXL... No i ceny są za duże.

Pozdrawiam

Jabba

SITH LORD

Ostatnio zmieniany przez Jabba the Hutt : 26.07.2004 o godz. 02:59
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post