Cytat:
Napisany przez Pierwszy
Ja z kolei mam inne podejście. Używam Opery, zdaje sobie sprawę, że strony pisane są głównie pod IE, ale 95% stron Opera wyświetla w miarę poprawnie, tych których nie wyświetla poprawnie cóż... wiem, że w 99,99% winny jest tzw. "webmajster" który tą stronę popełnił. Na szczęście to wszystko się zmienia na korzyść Opery  (...)
|
kogo ty obwiniasz? wbmastera? który ma gdzieś 3% ludzi którzy jadą na Operze?
Stary spójrzmy prawdzie w oczy. Wcale mu się nie dziwie.
Zmieni się zmieni jak rzeczywiście nagle IE przestanie używać kupa ludzi w co wątpie bo nie każdemu chce się testować przeglądarki, a wytykając dziurki IE o którcyh ludzie nie mają pojęcia a strony hulają im jak trzeba... bardzo w to wątpie.
Dalej... piszesz tak czego ty nie masz w tej Operze, czego nie możesz zrobić-spersonalizować. Wiesz co? MyIE2 i nie ma tematu - super nakładeczka na IE.
Swoją drogą miłe słowa (mądre) Ormianina i Montera co jest rzadkością na tym forum, aby ktoś poparł IE.
Ludzie na tym forum mają niezwykle "wkręconą" ideologie na temat Opery, że jest ona the best a IE to gówno. To czasy mądrych tematów Sida. Któremu nic nie zarzucam bo rzeczywiście przedstawił temat fachowo, ale trzeba zrozumieć, że na Operze inetrnet się nie kończy.
Procentowo jak to wygląda widać po sondach - Opera przeważa nad IE jak to wygląda poza forum gdzie ludziom nie wmawiano aby wybrać właśnie mniejsze zło i pokazując plusy Opery, od których tak na prawde wiele nie zależy?
Opera jest miażdżona strasznie.
Więc nie dziwcie się Operatorzy, że strony są robione pod IE.
Zdaje mi się, że wiele osób przesiadając się na Opere przesiedli się z czystego IE nie próbując MyIE2 - a szkoda.
AMEN, polecam także tym którzy nie znają tematu zajrzeć do ostatniej Sondy.