Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.07.2004, 13:19   #13
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez f4llorak
przecież nie będe kupował na Allegro, jak ją kupie, a moje stacjonarne DVD znowu nie będzie czytać to co zrobie?? Czekać 100 lat żeby to zwrócić, nie ma sensu. Skocze do sklepu i podam im 3 nazwy nagrywarek, powiem żeby na każdej z nich wypalili mi film na dvd i jak któryś zadziała to wybiore tą nagrywarke. Podajcie mi jesio 2 modele dobrych wypalarek do 400zł. Narazie biore NEC 2500A, może coś z LG?? Ja daje LG 90% że moje DVD odczyta, ale jaki model??
chlopie z tym wypalaniem to sie urwales chyba z zeszlorocznej choinki, moze jeszcze powiedz zebi ci zrobili kopie zapasowe calych zbiorow wypozyczalni i wtedy juz nie bedziesz musial kupowac DVD-RW