Cytat:
Napisany przez @ndy
Narazie jestem za montorikem LG 17" ez T710PH 17" Flatron tam gdzie chce kupić stoi po 635zl,- Choć też zastanawiam się nad tym Hyundajem co wcześniej podawałem stoi za 550zl,- A ten Flatron co poleca Ciapek i jeszcze kilku innych jest po 724zl,-. A ten model F700B chodzi po 670zl,- co o nim sadzicie..??
|
hmm wiec tak...
Szczerze? Wybierając między T710PH a F700B wybrałbym "ezetke"!
Dlaczego? Mimo tego, że nie jest całkowicie płaska super świeci, ładnie się prezentuje to wyższy model swojego brata i co najwazniejsze - parametry! F700B nie wyciągnie zdaje mi się przy 1024 100hz, ezetka pojedzie bez problemu. Ezetka ma lepsze parametry.
F700B - nie jest dobrym trafem, tym bardziej dlatego, że za jego cene można kupić tańszego Samsunga z podobnymi parametrami, ale Samsungów nie polecam mimo tego, że uważam za dobre monity, stawiam na LG, więc dalej...
Upieram się więc przy bezkonkurencyjnym F700P gdzie masz płaskość i parametry w jednym, ale oczywiście musisz wyciągnąć od jakiejś ciotki 100 zł więcej, a na prawde warto.
Powtórze także, że z T710PH też będziesz bardzo zadowolony - ostatnio montowałem takiego koleżance z pracy, to jest tak zadowolona, że można powiedzieć "męczy już każdemu ucho" z podziwu

Nie zastanawiaj się czasem nad T710BH bo to okrojony model T710PH kosztujący kilkanaście złotych mniej. Tak samo Flatron F700B jest okrojoną wersją F700P.
Klasa "P" charakterzyuje się także pięknym srebrnym kolorem obudowy

.
Wybór należy do Ciebie i do fundatorów. F700B nie bierz, zaoszczędź kilka złotyszy i kup sobie T710PH z lepszymi parametrami mimo tego, że nie jest całkowicie płaski to i tak sprawia takie wrażenie nie mając praktycznie żadnych zakrzywień i pięknie świeci. Ciekawa jest także funkcja 'magic bright'.
O F700P już pisałem -->
Powodzenia!