Cytat:
Napisany przez Loczek
Witam.Ja malo siedze na tym dziale i mam pytanie. Oplaca sie kupic toshibe 52....... cos tam w kazdym badz razie model ktory nagrywa na + i - z predkoscia 8x  ?
|
Cytat:
Napisany przez hoze_armando
Witam. Jestem laikiem w sprawach nagrywarek dvd i nagrywania plyt dvd. Mam zamiar kupic sobie nagrywarkę dvd i nie mam zielonego pojecia jaka wybrac. Czytalem na tym forum duzo opinii na temat roznych nagrywarek (m.in. nec 2500A, LiteOn SOHW-812s/832s i innych) i nie wiem co wybrać. Ostatnio zobaczylem na allegro tania i szybka nagrywarke Samsung SH-W08A i nie wiem czy jest warta zakupu. Prosze was o opinie na temat tej wypalarki. Prosze podac wady i zalety jakie znacie. Z gory dzieki
|
Wszystkim, ktorzy się ostatnio uparli na Samsungi , Toshiby, itp. polecam testy na inteligencję
Ależ wy potraficie truć dupę
Chcesz to kup Samsunga i podziel się z nami wrażeniami
Toshiba SD-R5272 8X OEM kosztuje około 430PLN - oczywiście zależy gdzie - było parę opinii na temat tej Toshiby - były pozytywne. Jednakże zbyt dużo o niej nie wiemy - poza tym że raczej jeden lub drugi user jest z niej zadowolony
Całe forum DVD w zasadzie dotyczy Liteona, Neca, Pioneera, ew. czasami coś jak TDK, LG
Czarno na białym: zady i walety, wykresy, nośniki, biosy, setki opinii, doświadczeń - w zasadzie nie ma chyba rzeczy o której ktoś by nie wiedział - jeżeli tylko chce
I teraz pytanie: po co kombinować jak rozwiązanie jest dosłownie na tacy
Chcecie, to kupcie - dajcie testy, recenzje, rodzaje wypalanych płytek, itp. to wtedy będziemy wiedzieli - czy warto
Gość dostaje gotowe odpowiedzi: kup Litka, kup Pioneera, kup Neca - po kilka razy
No i na koniec się pyta: a dlaczego nie Samsunga?
Jakbym ci powiedział: "Kup Samsunga - za***isty sprzęt! Szybki i tani!" - to kupisz?
Dla chcących się czegoś dowiedzieć odsyłam TU - ile razy można to samo pisać?