Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.07.2004, 14:14   #15
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
Ormianin, a pregladales funkcje regulacji obrazu w necu? masz nawet ustwianie niezalezne naroznikow (co sie zadko zdaza) i po jednym ustawieniu monitorek chodzi idealnie, pozatym Nec'i TRZEBA zainstalowac wsystemie, inaczej dupa a nie dzialanie
[...]
Kazdy chawli swoje, ja pamietam tylko jak pare lat temu kupilem FE700 i mimo tej bajeranckiej opcji w menu, za cholere nie potrafilem ustawic dobrej geometrii, krzywe linie pojawialy sie w gornej czesci i w bokach, wzialem to za wade kineskopu (kineskop nie byl idealnie plaski, ale zalewane szklo, do tych modeli wtedy NEC wkladal kineskopy Sony trinitron, wydawalo mi sie to zaleta) monitor mi wymienili i to samo, zareklamowalem ponownie, przyszedl nowy model i dalej to samo... jako ze mialem uklady ze sprzedawca, doplacilem wtedy i kupilem samsunga... tam juz nie bylo tego problemu z geometria, a jakos obrazu nie odbiegala od tego NECa... widzialem nowsze modele NECa u znajomych ale jakos nie wzbudzily mojego zaufania, co do jakosci obrazu to owszem kolory i ostrosc, kontrast bardzo dobre, ale zle doswiadczenia z geometria, ja juz mam taka zasade ze jak raz sie sparze na firmie nie ruszam jej wiecej

tymczasem iiyama robi na mnie wrazenie teraz

Ostatnio zmieniany przez Ormianin : 28.07.2004 o godz. 14:16
Ormianin jest offline   Odpowiedz cytując ten post