Cytat:
Napisany przez @ndy
Narazie jestem za montorikem LG 17" ez T710PH 17" Flatron tam gdzie chce kupić stoi po 635zl,- Choć też zastanawiam się nad tym Hyundajem co wcześniej podawałem stoi za 550zl,- A ten Flatron co poleca Ciapek i jeszcze kilku innych jest po 724zl,-. A ten model F700B chodzi po 670zl,- co o nim sadzicie..??
|
Poszukaj jeszcze. U mnie w Tarnowie LG700P był ostatnio bodaj po
693 zł. Jest to najlepszy LG. Samemu pasiło by kupić monitor ale z kasą krucho. Ten jednak jest moim faworytem. Myślałem jeszcze o samsungu 757 DFX /cena 726 zł lub MB /nowszy model o około 30 zł droższy
brak w cenniku / Te samsungi znikły w jednym ze sklepów z oferty może zapytam dlaczego. Faktycznie nie ma co oszczędzać na monitorze. Jednak kasa boli. Na Tweaku posali o monitorach i uważają w większości iż lepiej teraz kupić używkę i kiedyś dołożyć i kupić LCD. Jakś jednak źle widzę używany monitor. Trzeba by dobrze go sprawdzić. A błedy możesz dostrzec zbyt późno. A tego LG700P ludzie chwalą /napewno kolory/ a jak bedzie po np. 2 latach użytkowania niewiem. Jak w sklepach pytałem o LG P i B to na model B sprzedawcy się "litościwie uśmiechali" sprawdziłem parametry i już wiem dlaczego. To "jak wersja kart MX"
A nad tymi:
"LG 17" ez T710PH 17"
LG 17" ez T710BH Flatron
się niezastanawiałem bo ich jeszce niebyło a zakup został odroczony.
Poprawiłem ceny