Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.07.2004, 18:01   #1478
MegadetH
Bywalec

Data rejestracji: 08.06.2004
MegadetH w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez vincent
No... Może teraz się uda...

Płytka Vakoss (-R) palona x4. Wyjątkowo podłe nośniki - wypaliłem trzy i żadnego nie da się odczytać... :-/
Kiedyś kupiłem Vakossy -R x2 GSC001/50 po 2 zeta, przy paleniu x2 błedy PI na poziomie 200 PO średnio 5
U wszystkich te płytki działały na stacjonarnych DVD nawet tych rozkapryszonych. Więc stwierdziłem że zakupie kolejną partię tych płytek.
Niestety w sklepie już nie było, zaproponowali mi Msonic x2 -R (złota) w tej samej cenie, okazało się że to też jest GSC001/50. Po zmianie na VSOA wyniki się poprawiły i przy nagrywaniu x2 błedy PI na poziomie 60 PO 3, stwierdziłem wiec że zmienie palenie tych płytek na x4 wynik identyczny jak przy paleniu x2. Wszystkie stacjonarki łykają jak młody pelikan kombinerki bez szarpania.
Niestety koleś w sklepie powiedział że już ich nie bedzie. I teraz prośba i pytanko. Czy ktoś palił na płytkach BENQ x4 ? są w sklepie po 2 zeta. Jeśli tak to niech wrzuci skan. Proponuje wogóle potestować lipne płytki takie po 2 zeta, może uda się pomodzić ze strategią albo co? TAK aby wyniki były na poziomie.
MegadetH jest offline   Odpowiedz cytując ten post