Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.07.2004, 22:20   #31
mr.max
Bywalec

Data rejestracji: 03.01.2004
mr.max w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Smile

...a ja podczepię się ze swoim pytaniem tutaj, żeby nie zakładać nowego postu i nie powodować odruchów wymiotnych u VIZZARDa! (chociaż kto wie: czy i tak nie dostanie mi się "po uszach") ^_^

Zauważyłem, że dużo się mówi o Pioneer'ach, Nec'ach, LiteOn'ach, czasami o TDK i Plextor'ach. Natomiast prawie wcale o Samsungach, LG, Sony itp. Słyszałem już, że Samsungi to szajs, a większość "pozostałych" to klony wcześniej wymienionych - co najbardziej mnie "wnerwiło" w przypadku Sony DRU-700A - który jest klonem Litka SOHW-832S (a Sony jakoś bardziej ceniłem - więc myślałem, że jest odwrotnie). ...no ale właśnie - pomijając różnicę w cenie - co byłoby lepsze "oryginał" Litek SOHW-832S czy "klon" Sony DRU-700A. Może są jakieś subtelne różnice przemawiające na korzyść któregoś z wymienionych? Nie mam jeszcze nagrywarki DVD, zamierzam dopiero kupić, ale przyznam się, że od czasu jak zacząłem używać nagrywarki cd-rw LiteON LTR-40125W@48125W - jakoś nie specjalnie przepadam za tą marką (szczególnie przy nagrywaniu z większymi prędkościami). Pewnie się skończy na tym, że kupię Pionka 107D. ...ale mam też drugie pytanie - co sądzicie o nagrywarkach LG, np. LG GSA-4120B? (wybór redakcji PC WORLD KOMPUTER 8/2004)

Ostatnio zmieniany przez mr.max : 30.07.2004 o godz. 22:24
mr.max jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online