Cytat:
Napisany przez Nol
P.S.
I jeszcze jedna rzecz, na którą chciałbym zwrócić uwagę. Ja rozumiem, że kibice mogą nienawidzeć niektórych drużyn. Wiem dobrze jakie zależności panują pomiędzy wyznawcami Wisły i Legii, o samej Cracovii nawet nie wspominając. Ale kiedy przychodzi czas rozgrywek europejskich, to kibicuję również Legii Warszawa. Po prostu uważam, że każda polska drużyna daje wizytówkę naszego kraju i należy jej życzyć powodzenia. To samo się tyczy Lecha i Amici. Natomiast naprawdę nie rozumiem osób, które za wszelką cenę życzą nieszczęścia nawet w pucharach Legii czy Wiśle. W mojej opinii jest to głupota.
|
Powiedzialbym, ze to jest nawety *****izm i takich ludzi trzeba leczyc.
Chociaz z drugiej strony nie nalezy sie sugerowac opinia dzieciakow.
Bo nie wyobrazam sobie aby dorosly czlowiek mial takie poglady.
Ze swojej strony moge dodac, ze mimo tego, iz jestem z pomorskiego gdzie kroluja Arka, Baltyk, Lechia itp.
To bede trzymal za Wisla i innymi klubami, ktore reprezentuja POLSKE w pucharach.Bo oni nie graja tylko dla siebie ale i dla calej reszty, ktora byc moze w przyszlosci bedzie mogla wystapic w lidze mistrzow bez eliminacji.
Juz teraz jakby Groclin lepiej sie zaprezentowal w dwumeczu z Francuzami to bylaby mozliwosc wystawienia 2 druzyn do ligi mistrzow.
Niestety sie nie udalo. Wisla teraz miala naprawde pecha.Ale uwazam, ze jest mozliwosc pokonania Realu.Zreszta jak kazdego.Wystarczy tylko walczyc caly mecz, grac bardzo dobrze w obronie i liczyc na jakas szybka kontre.
Trzymajmy wszyscy za Wisle. Moze sie uda.