Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.07.2004, 13:12   #455
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Leoni
Tak duzo jest postow dotyczacych Liteon-a poniewaz jest tak duzo problemow z nimi. Pioneer = malo problemow czyli malo postow ..
Moze niech posiadacze Pionkow opisza swoje wrazenia z pracy tych nagrywarek..Ja moja 107D mam od czerwca..nagralem juz ponad 80 plyt (same Mediastory po 3zl)...teraz kupilem w promocji w Geant 90 sztuk po 1.99 za sztuke bo Beverly Hills ma te letnia promocje na filmy za darmo...moj Pioneer teraz nagrywa jak szalony...rezultat: WSZYSTKIE PLYTY NAGRANE PERFEKCYJNIE..ANI JEDNA NIE ZOSTALA ZNISZCZONA...kazda stacjonarka to lyka od razu...Pozdro dla wszystkich posiadaczy Pionkow..
Uwaga walą obrońcy

Właściwie - trzeźwo myślący

Najlepszy jest ten kawałek

Który zakrawa na wałek:

Cytat:
Napisany przez Leoni
WSZYSTKIE PLYTY NAGRANE PERFEKCYJNIE
Niezły LOL

A może powiesz mi - na jakiej podstawie tak sądzisz?

Bo chyba nie na podstawie tego, że płyta się nie skopała i że chodzi w każdym odtwarzaczu

Bo teraz tak:

Jeżeli mam BTC i i powiem ANI JEDNA PŁYTA NIE ZOSTALA ZNISZCZONA...kazda stacjonarka to lyka od razu - to znaczy, że płyta nagrała się perfekcyjnie? No to mam za***isty sprzęt

Jeżeli mam BenQ i i powiem ANI JEDNA PŁYTA NIE ZOSTALA ZNISZCZONA...kazda stacjonarka to lyka od razu - to znaczy, że płyta nagrała się perfekcyjnie? No to mam za***isty sprzęt

Jeżeli mam Liteona i i powiem ANI JEDNA PŁYTA NIE ZOSTALA ZNISZCZONA...kazda stacjonarka to lyka od razu - to znaczy, że płyta nagrała się perfekcyjnie? No to mam za***isty sprzęt

No tak!

Czyli tak samo za***isty jak Pioneer

Wierzę, że to dobry sprzęt ale niech ktoś mnie przekona - tylko nie takimi argumentami
VIZZARD jest offline   Odpowiedz cytując ten post