Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.08.2004, 20:01   #4
Owee
Nowy na forum

Data rejestracji: 26.10.2003
Owee zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Maciej
codename panzers ..nie da się zrobić backupu 1:1 ,trzeba posłodzić inaczej się nie da uruchomić tej gry. A działa na 100%.

Mylisz się - zaciągnąłem release (nie pamiętam nazwy grupy) gdzie obraz jest robiony alcoholem i po całym dniu walki uruchomiłem grę. Tzn wypaliłem CD1 i CD2 na platinum CDRW a CD3 na markowym TDK.
A wypalałem na tej samej nagrywarce co poprzednio - tylko nośnik CDRW zmieniłem - na platinium nie działało a na markowym TDK gra się odpaliła. Wszystko zrobiłem zgodnie z przepisem z pliku nfo. Jak widać to kwestia nośnika i prędkości wypalania (w moim wypadku 4x)

Co do posłodzenia owszem - jest słodzik na GCW ale po jego zapodaniu występuje tzw. NO REPAIR BUG - czyli nie można remontwoać pojazdów w grze. Co w praktyce niweluje jakiekolwiek granie...

Natomiast ten sam zabieg wypalania w przypadku Soldiers nie działa (też na TDK) i to wypalany na dwóch róznych nagrywarkach. Ale nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa. Ponoć soldiers działa jeśli wypali się CD1 na nagrywarce plextor lub TEAC. Z tego co wiem soldiers ma nieco nowszą wersję starforce.

Ostatnio zmieniany przez Owee : 03.08.2004 o godz. 20:08
Owee jest offline