Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.08.2004, 21:21   #10
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ryzek2002
Jak pisałem w innym poście... Ja mam taką sytuacje... stacjonarne DVD odczytuje i odtwarza płyty cd-r z mp3... gdy mp3 nagram na płytę dvd to odczytuje ją, pokazuje zawartość katalogów i pliki mp3, można się po nich poruszać... a jak włącze odtwarzanie to udaje że czyta ale nic nie odtwarza... nagrywam nero... czy to wina programu czy płyty... bo wnioskować można że jak odczytuje zawartość mp3 z płyty dvd to i powinno je odtwarzać
Widocznie Twój odtwarzacz nie jest w pełni kompatybilny z opcją dvd-mp3. Sprawdź to na www.dvdrhelp.com. Audio DVD Creator zamienia twoje mp3 na AC3 (DD 2.0). W ten sposób powstaje płyta DVD-Video, gdzie Video jest ograniczone do plansz menu i plansz oznaczających poszczególne Titlesy. A ścieżka dźwiękowa jest własnie DD 2.0 albo (jak robiłeś to z WAWów to może być PCM stereo).

A jak Ci to nie odpowiada kup nowy odtwarzacz z opcją dvd-mp3 .

Jabba

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline