Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.08.2004, 18:00   #39
Grzegorz75
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 13.01.2003
Grzegorz75 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez epol
Nie bierz monitora . Na to się będzie Ci źle patrzeć.

Jak już pisałem weź HM704UTc (Diamondtron).
A dzisiaj po raz kolejny dowiedziałem się że 700P jest bee. Jeszcze z rok temu były ok a teraz jakość już nie ta. Coś tam z kolorami i np. biały jest szary. Mało tego w moim zadupiu w odwiedzonych sklepach nikt nieposiada na stanie F700P/HF703UT. Wszędzie do sprowadzenia na dzień następny a iiyama nawet wcale bo pewne modele wyszły z oferty. Praktycznie zero warunków do przeprowadzenia "sekcji" monitora. Ciasnota, nioeliczna obsługa. Parę sztuk monitorów podpiętych do jakiegoś rozdzielacza. Zero ustawień. jasność i kontarast ustawione praktycznie na maksa. o geometri nie wspomnę. Jednak w "rankingach" iiyama nawet ta z "walcem" potem LG, samsung też obrywa.
Co do HM704UTc jednak trochę drogo i wcale jakoś nie zwalił mnie z nóg. Jednak wszyscy go polecają. Zresztą jak pisałem to nie warunki do testowania monitorów. Jutro w końcu urwę się na wolne to ich pognębię. Są szanse, że sprowadzą mi na jutro ok. 16-tej HF703UT. A dzisiaj około 22-giej oblukam u znajomego brata rocznego 700P.
W iiyama-ch barkuje ustawień koloru zieloneg /green/
@ndy wypowiedz się jak jest z twoim nabytkiem. Pewnie już ochłonąłeś Opisz wrażenia na zimno. Jest to najświeższy dostępny do opisu LG.
Sory że nudzę ale jakoś mi ten zakup niewychodzi. Z nagrywarką było prościej.