Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.08.2004, 23:55   #5
Eliasz
Prorok na F.O.R.U.M.

Data rejestracji: 01.01.2002
Eliasz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja mam radiówke od niecałych 2 tygodni, no i co moge powiedzieć? . Wcześniej miałem modem więc większość to zmiany na dobre, a transfery czasami nieporównywalne (raz miałem 75kb/s a powinienem miec ograniczone do max 16 ) .

Jak już mówili poprzednicy niestety bardzo często adresy IP są wewnętrzne, przez co na Mule nie można mieć HighID (mniejsza liczba plików i źródeł). Rozwiązaniem jest IP zewnętrzne (czasami za dopłatą do abonamentu ok.20 zł można je mieć) lub poprosić o przekierowanie portów ( dla Mula jest to port TCP 4662 i UDP 4672 dla Kademilli). Niestety admin nie musi się zgodzić na przekierowanie i wtedy z Mula to dużo nie pociągniesz.

Ja na początku następnego tygodnia bede prosił admina o przekierowanie portów na mój komputer, więc narazie się modle i ograniczam w ściąganiu żeby się zgodził .

Jaki można wyciągnąć max. transfer na radiówce bo nie wiem ile jeszcze moge z tego wycisnąć ??
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________
Eliasz jest offline   Odpowiedz cytując ten post