Dyskusja: ??? eMule ???
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.08.2004, 11:14   #17
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez KarolluZ
a czy możesz mi wytłumaczyć co to jest KAD ? W NeoMule mam możliwość KAD, ale nie wiem co to jest i czy to włączać. U mnie na liście jest Razorback2, ale zazwyczaj każda próba podłączenia się kończy się komunikatem, że serwer jest pełny.

A tak w ogóle, jak mam radiówke, sieć w bloku, na klatce jest chyba switch w zamkniętej skrzyneczce, to czy jakbym zainstalowałfirewalla to mógłbym mieć HighID !?
Kademlia - to taki bezserwerowy (najogledniej mowiac) modol eMule.
Wlaczyc ew. sciagnac sobie ze strony plik nodes.
Po wlaczeniu firewalla (czyli zapory internetowej) mozesz miec klopoty z mulkiem
Chodzi ci o przekierunkowanie portu przez admina sieci - pogadaj z nim (z flaszka) bo robia to zdecydowanie niechetnie (bo i lacze obciaza taki mul koszmarnie).
Razor tak juz ma a jak masz LowID - to juz naprawde klapa. HighIDowcy maja lepsze szanse, trzeba sie wbijac na chama no chyba ze cie serwer zbanuje
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post