|
Witam wszystkich.
Widze, ze toczy sie tu goraca dyskusja, pozwole sobie zadac wiec kilka pytan. Moze jakas dobra dusza zna odpowiedz. Szperalem troche po sieci i na forum. Jestem zainteresowany ta nagrywareczka Pioneera DVR-A08 (widzialem tez nazwe DVR-108 czy to ta sama narywarta tylko z innym oznaczeniem ? ). Z tego co zdazylem sie zorintowac Pionieer nagazie ma klopoty z bioskiem. Cos tam nie widzi plytek DVD DL, technicy wiedza juz o problemie, wiec ta partia ktora pojawi sie w polsce (w stanach juz ponoc jest, mysle optymistycznie, ze tak koniec wrzesnia poczatek listopada bedzie u nas) bedzie juz z nowym naprawionym biosem. Teraz mam kilka pytan.
1) Jak sprawuja sie Pioneery ? Z tego co wiem w TDK palce macza Plextor, LiteOnach Sony. Kto wspiera Pioneera (O ile wogole ktos dla niego cos robi). Czy sa to ogolnie warte polecenia nagrywarki ? Sam mam TDK i to cudenko (kupione chyba 4 lata temu) sprawuje sie nadal bardzo dobrze. Jesem zadowolony. Teraz jednak potrzebuje troche wiekszego kopa (Stad napalony jestem na DL i licze na te DVD DL x4)
2) Wyczytalem ze ten model Pioneera nie ma Bitstreamu, co to tak dokladnie jest ? Po co to ? Szukalem w slowniczku tutaj na cdrinfo i jakos nie znalazlem. Czy jest to powazna wada ? (Zmartwilem sie troche)
To chyba wszystko. Pozdrawiam cieplo wszystkich i z gory dziekuje za odpowiedzi.
Ostatnio zmieniany przez LucasDhala : 06.08.2004 o godz. 17:26
|