Cytat:
Napisany przez makaron
ziomuś moze zejdziesz z tonu  Jak widzisz jedziesz we mnie błotem a to nie jest łapanie za słówka.Chyba niejażymy troche , kontekstu zdania.
|
OK! Przesadziłem! Sorry!
Nie do końca jednak możesz poczuć się urażony, gdyż jak sam przeczytacz raz jeszcze fragment mojego posta
To zauważysz, że nie nazwałem cię tak, a tylko dałem tryb przypuszczający: "Tzn.
jeżeli powiem ...."
Nie było moim zamiarem mieszanie cię z błotem
Chodziło mi tylko o to, żeby wyeliminować takie bzdurne uwagi, które właśnie mogłyby być potraktowane za nabijanie postów
Jeżeli chodzi o nabijanie postów - to mnie to akurat nie przeszkadza czy ktoś ma 1000 postów czy 10 - zwracam uwagę na jego wypowiedzi
A dodatkowo uwagi takie, żeby nie łapać za słówka są nie na miejscu z tego powodu
iż wielu nowych forumowiczów pyta się co chwilę CO KUPIĆ i takimi uwagami może się sugerować - zgadza się? Perfekcyjny - więc kupuję
Dlatego w tym przypadku starałem się ukazać, że bez stosownych argumentów - słowo: "PERFEKCYJNIE" może być równie dobrze zastosowane do jakiejkolwiek nagrywarki
Ponadto uważam, że należy pisać - nawet prosto - ale dokładnie to co się chce przekazać, ażeby później nie domyślać się co autor miał na myśli
Możesz się ze mną zgodzić lub nie, ale wydaje mi się, żę raczej dogłębnie uzasadniłem swoje stanowisko w tej sprawie
A jeżeli cię uraziłem - to raz jeszcze na forum cię przepraszam - bo nie to było moim celem