Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.08.2004, 18:27   #9
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez maxxam
wiem ze niektore gwarancje chyba LG ale nie jestem w stanie tego stwierdzic podkreslaja ze jakiekolwiek ponadnormatywne zuzycie sprzetu bedzie anulowalo gwarancje - w koncu juz w czasie 3 miesiecy mozna zajezdzic taka nagryware na smierc - istnieje wiec furtka dla przemyslowych wypalaczy ktorzy wedle tego prawa do konca zycia beda miec nagrywarki za te jedyne 400 zeta wydane w 2004 roku
Fakt!

Masz rację!

Kurde!

O tym nie pomyślałem

Gdzieś na zagranicznym forum ktoś pisał, że w serwisach mają już takie urządzenia diagnostyczno - pomiarowe

Że jak podłączą do niego nagrywarkę - to wychodzi wszystko!

Tzn. ile płyt zostało nagrane, średnia - ile dziennie, a nawet co było przegrywane i jakim programem

I jeżeli znajdą coś podejrzanego - np. za dużo płyt wypalanych dziennie - mogą nie uznać reklamacji
VIZZARD jest offline