Podejrzewam,że na Woodstoku mozna się dobrze bawić, jeśli tylko nie dasz się okraść, pijesz w miarę albo wcale i nie ćpasz. Oraz jedziesz z dobrą paczką kolegów i trzymacie się razem. Na każdej imprezie są ludzie niezyczliwi innym i usiłujący zaszkodzić normalnie bawiącym się ludziom. Dlatego dobrze, kiedy ochrona zadba o bezpieczeństwo uczciwych zabawowiczów.
Festiwale rockowe odbywają sie na całym świecie. U nas Owsiak usiłuje bawić tych , których olewa oficjalna TV (Matka nasza Ciapku

], wszelkie media radiowe, nastawione na komerchę, hiphop i techno. Jesli dba o to aby nie było ekscesów, pilnuje bezpieczeństwa i zapewnia dobrą zabawę to niech bawi ludzi nadal. Dla mnie oferty tam nie ma (oferta dla mnie - do zobaczenia w moim podpisie).
O.Rydzyk chyba stwierdził, że skoro obecnie modne jest "dowalanie" katolikom, Kościołowi w mediach to dowali stronie przeciwnej. Oko za oko, ząb za ząb. Jest przy tym chyba skrajny, podobnie jak skrajna jest niejaka Kinga Dunin (z przeciwnej strony).
A co powiesz Ciapku na ten koncert w studiu TV w Krakowie, gdzie w ramach zarabiania przez TV wpuszczono tam jakiś blackmetalowy zespół ? Z jego całym arsenałem środków urażających ludzi wierzących ? W sumie dobrze ,że ta afera wylazła na wierzch. Wbrew temu co głoszą media jest w Polsce dużo ludzi wierzących (i całkiem normalnych), których takie rzeczy oburzają. Akurat ta muza nie ma pozytywnego przekazu i niekoniecznie jest tak,że ludzie przy niej tylko się bawią... Wystarczy,że paru wariatów bierze to na serio i idzie rozwalać cmentarze, zabijac koty a potem pewnie...
Jabba