Cytat:
Napisany przez lesio20
No to podsumujmy to jakoś logicznie. "Każdy" pisze jakie mu testy wyszły na poszczególnych biosach i płytkach, ale laikowi takiemu jak ja, trudno się w tym wszystkim połapać...
Nie ma konkretnej konkluzji... Który bios do Liteon'a 812S jest NAJLEPSZY?
Czy oryginały ze strony liteona, czy może patche od codegouys? Weźcie mi coś polećcie, bo mój 812s z USOQ ciągle powoduje zacięcia płytek na stacjonarnym odtwarzaczu dvd i to niezależnie od producenta płytek i zazwsze w tym samym miejscu.
Czy ten mod z 812s do 832 jest tak rewelacyjny? Bo zrobiłem go wczoraj wgrywając vso5. Napęd zamarł, nie znajdywał żadnych płytek (czy to czystych, czy nagrganych). Więc siłą rzeczy wróciłem do USOQ na którym błędów było mniej. Nie interesują mnie rady typu "trzeba było nec'a kupić", tylko konkrety co robić i najważniejsze JAK żeby płytki się nie zacinały? Czekam na pomoc kierowaną na mojego maila: lesio20@interia.pl  z góry dziękuję i pozdrawiam.
|
Kolego trudno jest okreslic ktory bios jest dobry(812@832) poniewasz kazdy palnik litka zachowuje sie inacze powiem moze tak ze z VS0A nie ktorzy mieli problemy ja nie mialem zadnych ale jak naraze jest to najlepszy bios jaki sie pojawil na stronie dhc014 jeszcze dodatkowo przejechany najnowszym omni tak jak vip_edition (mozesz go sciagna w tym temacje).Wazne jest tez data produkcji litka oraz napet lubi dobrej jakosci nosniki a z (-) roznie bywa.