|
Zmień nagrywarkę - serio !!!
Puki jeszcze nie wydałeś zbyt wielkiej kasy na płyty sryty itp. Przez spierdzielonego LiteOna serwisowałem swój odtwarzacz Panasonic gdzie wymieniłem w nim : czytnik i płyte główną. Przez to gówniane urzadzenie straciłem cały zapał do robienia kopii bezpieczeństwa, przez ponad pół roku miałem psychiczny dyskomfort z powodu wy******onych w błoto pieniędzy. Przez ponad pół roku nosiłem sie z wymianą odtwarzacza DVD i wyszukiwałem najlepszy model. Do wczoraj ! Od wczoraj jestem SZCZEŚLIWYM posiadaczem Pioniera 107D i co ? Kopiuje jedna płyte - chodzi bez zarzutu , drugą - perfect - żadnych cięc ani problemów z rozpoznaniem płyty. Wróciła chęc do zycia. Im wczesniej dostosujesz sie do mojej rady - tym lepiej dla Ciebie. Włascicielom nagrywarek LiteOn zycze aby sprawowały sie one bezawaryjnie, aby nie mieli moich problemów. Dla mnie epizod pod znakiem LiteOna jest juz zakończony definitywnie. Pierwsza nagrywarka CDRW pracowała jedynie pół roku, ta od pocżatku sprawiała problemy. Dziekuje dla mnie firma LiteOn nie istnieje.
|