Cytat:
Nikita_Bennet (11-04-2002 01:34):
Cytat:
Skopiowac to skopiujesz tylko jestem ciekaw wynikow czy u KAZDEGO bedzie dzialac ? Pisz jak bylo, bardzo jestem ciekaw.
|
powiedzmy ze mam cdrom teac 40x - jak wiesz (poczytaj na cdrinfo) nie potrafi on czytac plyt ze zle skopiowanym sd2 (na przyklad w nagrywarce teac512(chyba) - kopia dziala w nagrywarce i paru cdromach)
czy skopiowalem? - tak
jak? - clone 4,0 beta, nic w nim nie zmienialem w ustawieniach - po prostu clony 2002 ustawil mi w nim opcje i wcisnalem pierwszy przycisk (zrobilem tak dwa obrazy plyt ) ludzie kce mi sie smiac ale nie wiem jeszcze czemu)
pozniej wcisnalem drugi przycisk - nagralem 16x (opcja naprawiaj slabe sektory i nie napraiwaj subkanalow wlaczona)
czy dziala? - coz orginaly wlozylem do pudelka, zainstaowalem z kopii (nie bylo wczesniejszej instalki tej gry na tym kompie bo postawielem co dopiero na nim wingroze), wrzucielm DirecX8.1 i restart kompa. odpalam gre i poszla w meu wybieram misja treningowa czy jakos tak i laduje sie no i dalej mozna sie trenowac ale ja se odpuscilem bo kce mi sie spac (dalsze testy jak sie wyspie)
gra bez cd w napoedzie nie dziala i prosi o cd
wypalalem cd cd-r esperanza 700mb z ciemnozielonym paskiem (chwilowo nie mam innych), sprzet to cd-rom teac540 a ngrywara to teac516eb
jutro bede testowal na lg 40x i lg52x oraz nagrywarce plexa8x i lg16x (choc w te dwa testy na nagrywarach to watpie), oczywiscie tylko odczyt
pzdrwm Nikita_Bennet
|
Nikita jaki firmware w team Teac 516EB ?